foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Het gemoedelijke mag in deze hectische tijd misschien een beetje zijn afgenomen maar in Bakel is het toch te vinden. De gemeente Gemert-Bakel staat voor een prachtige landelijke omgeving met veel cultuurelementen. Ook voor kamperen en recreëren dan moet U toch echt in Bakel zijn! ...George Freriks
logo

Op de camping wordt het volgende verhuurd:
- Luxe stacaravans
- Fietsen
- Kinderbedden

Ook verkopen wij caravans, als U hierin wellicht meer geïnteresseerd bent nodigen wij U uit om een kijkje te nemen bij ons op de camping.

DSCF5972lucht

Luxe stacaravans

Heeft U zelf geen caravan en wilt u toch meer luxe dan een tent? Dan zijn onze luxe stacaravans iets voor U. Het enige wat U hoeft mee te nemen is linnengoed, de caravan is verder volledig en comfortabel ingericht. Er zijn geen huisdieren toegestaan in de huurcaravans. Dit in verband met hygiëne voor de volgende gasten. Hieronder kunt u een kijkje nemen in het interieur van onze huurcaravans.

 

verhuur interieur   verhuur keuken

Dit is de huiskamer van de caravan. De banken zijn van comfortabele kussens voorzien. Het meubilair is van hoogwaardige kwaliteit. De ramen zorgen voor een mooi uitzicht op de camping en laten overdag veel licht binnen. De caravan is voorzien van een grote luifel en een tuinstel.

De keuken is sfeervol ingericht en voorziet U van alle gebruikelijke gemakken die Uw keuken U thuis ook geeft. Servies, kookgerei, borden en bekers zijn al aanwezig, dus hier hoeft U zich ook geen zorgen over te maken.

DSCF5971 6 pers.lucht

U kunt hier een overzicht krijgen van onze prijzen.
Fietsen
Wij verhuren fietsen voor jong en oud zodat U kan genieten van de diverse fietsroutes in de omgeving. De huurprijzen van de fietsen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Kinderbedden
Als U een caravan huurt, kunt U hier zondere verdere kosten kinderbedden bij huren.